viernes, 19 de junio de 2009

CATEGÒRIES DEL CONVENI

CATEGÒRIES ( nivells 9, 10 i 11)

El Nivell 11 del conveni correspon a la categoria de teleoperador, el nivell 10 al d’especialista i el 9 al de gestor.

Especialista ( nivell 10 ): s’assoleix aquesta categoria de forma automática al portar un any continuat de servei a la feina ( si treballes uns mesos i marxes de l’empresa i més tard tornessis a entrar no comptaria)

Gestor: s’accedeix a la categoria quan es porti realitzant la feina de gestió de forma continuada durant un any ( si sempre fas de gestor quan facis un any al’empresa ja està ).

Si la feina no és contínua ( és a dir, tota aquella gent que aneu canviant continuament d'un lloc a un altre) es consolida als dos anys (sempre que la feina de gestió s’hagi fet durant un mínim de 150 dies en aquest període). Si portes més de dos anys i encara no has fet els 150 dies, la categoria es consolida en el moment en què arribia a aquests dies.

La gent que va canviant de teleoperació a gestió i encara no ha consolidat la categoria per calcular el sou s’ha de tenir en compte els dies treballats a gestió i els de teleoperació (molt important: guardar calendaris per saber on has treballat cada dia !!!!).

No hay comentarios:

Publicar un comentario