viernes, 17 de septiembre de 2010

25 SETEMBRE: XERRADA-SOPAR-CONCERT SOLIDARI TREBALLADORS D'ATENTO


Lloc: C.S.O. LA FABRI-K Avinguda Can Rosés, 3-11 RUBI

Com arribar al següent mapa: http://rapidshare.com/files/419621606/com_arribar_a_la_fabri-k.pdf








La CNT de Barcelona, manté un conflicte obert amb l'empresa de telemàrqueting Atento, del grup Telefónica, la qual a començaments d'abril va acomiadar a més d'un 35% del personal que atenia les trucades al telèfon 061 d'emergències mèdiques.


Des de fa mesos, la Secció Sindical ha portat endavant una sèrie d'accions jurídiques i sindicals en contra de l'empresa (ocupació del Deparament de Salut) ATENTO, que gestiona el servei, per denunciar la injustícia i il•legalitat dels acomiadaments.


Tanmateix, considerem important destacar que la nostra lluita no és exclusivament per la defensa d'uns llocs de treball que l'actual ofensiva patronal i governamental ha tornat cada dia més necessària; sinó que és una lluita també per garantir a la població uns serveis públics de qualitat i contra la privatització encoberta dels esmentats serveis.


Els treballadors de l'empresa Atento, afiliats a la CNT, hem organitzat al Centre Social Okupat "La Fabri-k" una xerrrada-sopar-concert. Els beneficis d'aquestes jornades aniràn destinats a fer front a les despeses judicials que comporta la lluita contra la precarietat que pateixen els treballadors d'Atento en lluita, i serà una bona ocasió per a viure el conflicte a Atento d'una manera més lúdica, tot i que alhora combativa.


19.30h. XERRADA SOBRE EL CONFLICTE I LLUITA AL 061 (ATENTO).


Intervindràn:



  • Ex secretari general de CNT Barcelona, que ens parlarà sobre el paper de la CNT a l'actualitat.

  • Delegat sindical de la CNT a l'empresa Atento Barcelona, que ens explicarà el recorregut de la Secció sindical i el desenvolupament dels conflictes a l'empresa.

  • Ex-treballador d'Atento a Buenos Aires, que ens parlarà del conflicte en el que va estar implicat, i que va comportar la okupació del centre de treball durant dies.

21.30h. SOPAR VEGÀ a càrreg del col·lectiu la Verengena reVoltosa. Menú a 5 euros.


23.30h.CONCERT gratuït amb els grups:



  • Zikuta

  • Juanito Piquete

  • Malestar Social

  • Larva

Lloc: C.S.O. LA FABRI-K Avinguda Can Rosés, 3-11 RUBI

1 comentario:

  1. Salud compañerxs, en principio vá un abrazo para todxs.

    Estamos interesadxs en saber como llevais el conflicto con Atento en lo referente a los 107 despidos del 061.

    El tema es tratar de apoyar todo tipo de acciones al igual que mantener la solidaridad.

    Somos militantes de CNT de Madrid, pertenecemos a varias empresas del sector, entre ellas la miserable Atento. Estamos reuniendo en torno a un grupo de trabajo sindical con el fín de elaborar acciones conjuntas.

    Desde Madrid queremos daros todo nuestro apoyo e incluso podemos ser emisarios vuestros pues la estrucctura de esta miserable empresa está ubicada aquí.

    Con anterioridad ya publicamos tanto los despidos como el concierto solidario. Seguimos junto a vosotrxs para enlazar alternativas que conlleven la recuperación de esos puestos de trabajo.

    Esperamos vuestras noticias.
    Salud y Dignidad!!!

    ResponderEliminar